Salat med grapefrugt og koriander
19. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Grapefrugt, koriander og ristet kokos er tre ingredienser, der ikke kombineres så tit. Og det er en skam, for den her lette salat smager skønt. Servér den f.eks. sammen med svinekød eller kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skallen af grapefrugterne, og skær dem ud i fileter.
Pil løget, og hak det meget fint.
Pluk korianderen ud i blade.
Rist kokosmel og grofthakkede cashewnødder på en tør pande, indtil det er gyldent.
Vend grapefrugt, kokosmel, nødder, løg og koriander sammen i en skål.
Pres saften fra limefrugten, og pisk limesaft, honning, olie, salt og peber sammen i en skål. Hæld dressingen over salaten.
Tip!
Vil du variere den her salat, kan du også tilsætte pomelo. Pomelo smager også lidt bittert og passer perfekt sammen med grapefrugt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk