Salat med friske figner og skinke
29. november 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Denne salat er sød, salt og lækker! Supplér evt. med en god ost, og servér sammen med andre små retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær fignerne i skiver. Skræl appelsinerne, og skær dem i skiver.
Pil rødløget, og skær det i små tern. Skyl og tør spinaten. Skyl og hak grønkålen.
Vend rødløg, spinat og grønkål med lidt eddike, olie, salt og peber i en skål.
Anret salaten på et fad, og fordel appelsinskiver og plukket basilikum ovenpå.
Top med figenskiver og stykker af skinke. Dryp med ekstra balsamico. Servér salaten med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk