Salat med friske figner og skinke

29. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Denne salat er sød, salt og lækker! Supplér evt. med en god ost, og servér sammen med andre små retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær fignerne i skiver. Skræl appelsinerne, og skær dem i skiver.
Pil rødløget, og skær det i små tern. Skyl og tør spinaten. Skyl og hak grønkålen.
Vend rødløg, spinat og grønkål med lidt eddike, olie, salt og peber i en skål.
Anret salaten på et fad, og fordel appelsinskiver og plukket basilikum ovenpå.
Top med figenskiver og stykker af skinke. Dryp med ekstra balsamico. Servér salaten med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar