Salat med fersken, parmaskinke og mozzarella

20. september 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Skift tomaterne i din caprese-salat ud med solmodne ferskner, og gør salaten ekstra sommerlig. Denne skønne opskrift giver dig en dejlig italiensk salat, som alle om bordet vil nyde!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør salaten, og fordel den på et fad.
Riv mozzarella og parmaskinke i mindre stykker, og fordel dem oven på salaten.
Skyl fersknerne, skær dem i tern, og læg dem oven på salaten.
Rist pinjekernerne let på en tør pande, og drys dem over salaten sammen med basilikumblade.
Rør olie, balsamico, salt og peber sammen, og hæld dressingen over salaten lige før servering.

Tip!

Skal salaten være vegetarisk, kan parmaskinke sagtens udelades.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar