Salat med fersken, parmaskinke og mozzarella
20. september 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Skift tomaterne i din caprese-salat ud med solmodne ferskner, og gør salaten ekstra sommerlig. Denne skønne opskrift giver dig en dejlig italiensk salat, som alle om bordet vil nyde!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør salaten, og fordel den på et fad.
Riv mozzarella og parmaskinke i mindre stykker, og fordel dem oven på salaten.
Skyl fersknerne, skær dem i tern, og læg dem oven på salaten.
Rist pinjekernerne let på en tør pande, og drys dem over salaten sammen med basilikumblade.
Rør olie, balsamico, salt og peber sammen, og hæld dressingen over salaten lige før servering.
Tip!
Skal salaten være vegetarisk, kan parmaskinke sagtens udelades.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk