Salat med fersken, blåbær og gedeost
22. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En lækker og simpel salat, der glæder alle smagssanser med både blåbær, fersken og frisk gedeost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl fersknerne, og halvér dem. Fjern stenene, og skær frugtkødet i både.
Skyl, tør og bræk alle salaterne i mindre stykker.
Anret salaterne i dybe tallerkener sammen med ferskenbåde.
Dryp med eddike og olie, og krydr med salt og peber.
Skær gedeosten i mindre stykker, og fordel den ovenpå.
Drys med blåbær, evt. lidt rosa peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk