Salat med fersken, blåbær og gedeost

22. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En lækker og simpel salat, der glæder alle smagssanser med både blåbær, fersken og frisk gedeost.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fersknerne, og halvér dem. Fjern stenene, og skær frugtkødet i både.
Skyl, tør og bræk alle salaterne i mindre stykker.
Anret salaterne i dybe tallerkener sammen med ferskenbåde.
Dryp med eddike og olie, og krydr med salt og peber.
Skær gedeosten i mindre stykker, og fordel den ovenpå.
Drys med blåbær, evt. lidt rosa peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar