Salat med blodappelsin og granatæble
18. marts 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Er der fisk på menuen til aftensmaden? Så skal du kombinere den med denne salat, der både indeholder fennikel, blodappelsin og granatæblekerner. Alle tre passer ualmindeligt godt sammen med fisk, så kombinationen bliver helt sikkert populær.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl fennikel, og skær den i tynde skiver, gerne med et mandolinjern.
Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl rucolaen.
Skær granatæblet over, og pil granatæblekernerne.
Hak mandlerne. Vend fennikel, appelsin, rucola, granatæblekerner, mandler og oliven sammen i en skål.
Skyl mynte, og pynt salaten med mynten.
Pisk olie, friskpresset citronsaft, salt og peber sammen til en dressing i en skål. Hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk