Salat med blodappelsin og granatæble

18. marts 2022 af .

Foto: Peter Kam

Er der fisk på menuen til aftensmaden? Så skal du kombinere den med denne salat, der både indeholder fennikel, blodappelsin og granatæblekerner. Alle tre passer ualmindeligt godt sammen med fisk, så kombinationen bliver helt sikkert populær.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fennikel, og skær den i tynde skiver, gerne med et mandolinjern.
Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl rucolaen.
Skær granatæblet over, og pil granatæblekernerne.
Hak mandlerne. Vend fennikel, appelsin, rucola, granatæblekerner, mandler og oliven sammen i en skål.
Skyl mynte, og pynt salaten med mynten.
Pisk olie, friskpresset citronsaft, salt og peber sammen til en dressing i en skål. Hæld dressingen over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar