Salat med bagte tomater og grillet fennikel

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Nem salat, der smager dejligt, fordi den grillede smag af fennikel går rigtig godt sammen med sødmen fra de bagte tomater.

Bemærk
Ovntid, tomater: 50 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 100°.
Halvér tomaterne, og læg dem med skæresiden nedad i et ovnfast fad med bagepapir.
Dryp med olie, og krydr med oregano, salt og peber. Bag tomaterne i ca. 50 minutter.
Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver på langs.
Pensl skiverne med olie, og steg dem 3 minutter på hver side på grill eller pande.
Skyl salaten, og anret den på et stort fad. Fyld op med bagte tomater og grillet fennikel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar