Salat med bagte tomater og grillet fennikel
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Nem salat, der smager dejligt, fordi den grillede smag af fennikel går rigtig godt sammen med sødmen fra de bagte tomater.
Bemærk
Ovntid, tomater: 50 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 100°.
Halvér tomaterne, og læg dem med skæresiden nedad i et ovnfast fad med bagepapir.
Dryp med olie, og krydr med oregano, salt og peber. Bag tomaterne i ca. 50 minutter.
Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver på langs.
Pensl skiverne med olie, og steg dem 3 minutter på hver side på grill eller pande.
Skyl salaten, og anret den på et stort fad. Fyld op med bagte tomater og grillet fennikel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk