Salat med bagte nektariner og butterbeans
29. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Denne salat med hvide bønner, ovnbagte nektariner og parmaskinke er perfekt til en hurtig frokost. Bønnerne mætter godt, og den blå ost på toppen giver salaten ekstra smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skær nektarinerne i 1 cm tykke skiver, og pensl dem med olie.
Læg nektarinerne i et ovnfast fad. Hak rosmarinen, og drys den over nektarinerne.
Krydr nektarinerne med salt og peber, og bag nektarinerne i ovnen i 10 minutter.
Hæld bønnerne i en sigte, og skyl dem med vand. Lad dem dryppe af, og bland dem med nektarinerne og spinaten.
Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og fordel osten og skinken i salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk