Salat med bagt butternut og quinoa

8. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Spis salaten alene som et let måltid, eller servér den sammen med et stykke kylling eller fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skræl butternutsquashen, og skær den i grove stykker. Vend dem med olie, knuste hvidløg, hakket rosmarin og salt og peber på en bageplade med bagepapir. Bag butternutsquashen i ovnen i 30 minutter, til den er blød.
Kog quinoaen med lidt salt i 13-15 minutter. Afdryp.
Pil og hak rødløget fint. Vend bulgur med løg, olie, salt og peber i en skål, og sæt den på køl til servering.
Skyl salaten, og vend den i bulguren. Anret det på et fad, og top med bagt butternut, semidried tomater, græskarkerner og basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar