Salat med bagt butternut og quinoa
8. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Spis salaten alene som et let måltid, eller servér den sammen med et stykke kylling eller fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skræl butternutsquashen, og skær den i grove stykker. Vend dem med olie, knuste hvidløg, hakket rosmarin og salt og peber på en bageplade med bagepapir. Bag butternutsquashen i ovnen i 30 minutter, til den er blød.
Kog quinoaen med lidt salt i 13-15 minutter. Afdryp.
Pil og hak rødløget fint. Vend bulgur med løg, olie, salt og peber i en skål, og sæt den på køl til servering.
Skyl salaten, og vend den i bulguren. Anret det på et fad, og top med bagt butternut, semidried tomater, græskarkerner og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk