Salat med bagt brie og lufttørret skinke

1. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

En herlig vintersalat med bagt brie, lufttørret skinke og citrusfrugter, du kan servere som morgenmad, tilbehør eller forret.

Bemærk
Hviletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brien i 4 lige store stykker, og pak hvert stykke brie ind i 1½ skive lufttørret skinke. Læg de små pakker i fryseren i mindst 1 time.
Skær skrællen af grapefrugter og appelsiner, og skær frugtkødet fri af de hvide, bitre hinder.
Skyl salaten, og bræk den i mindre stykker. Rør eddike, honning, fennikel, olie, salt og peber sammen i en skål, og vend salaten heri.
Bland forsigtigt salaten med grapefrugt og appelsin, og fordel salaten i 4 små skåle.
Tænd ovnen på 225°. Fordel de små briepakker på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 8 minutter, til det lufttørrede skinke er sprødt, og brien smelter let. Fordel briepakkerne oven på salaten, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar