Salat med and, rødbede og gedeost

Kombinationen af bagte rødbeder, gedeost og and har du måske ikke prøvet før, men det smager virkelig godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Skrub eller skræl rødbeder, og skær dem i både. Vend dem i olivenolie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir, og sæt dem i ovnen i 25 minutter, til de er møre og let sprøde.
Rids skindet på andebrystfileterne med en skarp kniv. Krydr med salt og peber. Steg kødet på skindsiden i smør på en pande, til skindet er sprødt. Vend dem, og steg i 5 minutter, til de er let rosa indeni. Lad kødet hvile i 10 minutter.
Skyl og tør feldsalat, og fordel det på et fad sammen med bagte rødbeder. Skær andebryster i skiver, og anret over salaten. Fordel stykker af gedeost over.
Ryst eller pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.
Rist pinjekernerne let på en tør pande, og drys dem over salaten. Pynt til sidst med skovsyre, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
16. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar