Salat med æg, bønner og tun
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Fyldig salat med æg, bønner og tun, der smager supergodt.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg ægget i en kasserolle, og dæk med koldt vand. Når vandet koger, skal ægget koge i 4 minutter. Afkøl og pil ægget.
Skyl og nip bønnerne. Kog dem i letsaltet vand 2-3 minutter. De skal være møre, men sprøde. Skyl dem straks i koldt vand.
Skyl peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl squashen, og skær den i små stave. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Del oliven i halve. Skyl rucola og estragon, og læg det på et fad med de øvrige grøntsager ovenpå.
Bland ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten.
Krydr tunen med salt og peber, og steg den på en varm grillpande i ca. 2 minutter på hver side. Den skal stadig være helt rød i midten.
Halvér ægget, og læg det oven på salaten sammen med tunen. Servér med citron skåret i både.
Tip!
Frisk tun er en rigtig delikatesse, men du kan også bruge filet af enhver anden mager fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk