Salat med æbler, figner og feta
22. november 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Bland lidt julestemning i salaten i form af figner og valnødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør salaten. Skyl æblerne, og skær dem i små tern eller tynde skiver. Skær fignerne i både.
Pisk olie, eddike, sennep og honning sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend salat og æbler med dressingen, og anret dem på et fad.
Top salaten med figner, knuste valnødder og smuldret feta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk