Salat med abrikoser og parmaskinke

15. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Når de solmodne, orange abrikoser endelig lander på hylderne i Danmark, har man både lyst til at bruge dem i det søde og salte køkken. Her bidrager de med lækker sødme i en let sommersalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulgur efter anvisning på pakken. Lad bulguren køle af. Skyl salaten, og vend bulgur og salat sammen.
Skyl abrikoserne, og halvér dem. Udsten dem, og skær dem i tynde skiver.
Fordel abrikoser og hindbær over salaten.
Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing, og hæld den over salaten.
Smuldr gedeosten, og hak mandlerne groft. Drys gedeost og mandler over salaten, og servér den sammen med parmaskinke.

Tip!

Er du ikke så glad for gedeost? Udskift den med feta i stedet for, som også giver salaten en dejlig smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar