Salade niçoise med frisk tun

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En salade niçoise med fersk tun er både lækkert og flot på middagsbordet!

Ingredienser

Sådan gør du

Steg tunen i ca. 30 sekunder på hver side på en varm pande. Lad den trække lidt, og skær den herefter i skiver.
Skrub eller skræl kartoflerne. Skyl og nip bønnerne. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10-12 minutter, til de er møre. Lad bønnerne koge med det sidste minut.
Skyl kartofler og bønner i koldt vand, og halvér kartoflerne på langs.
Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker. Skyl og halvér tomaterne.
Anret salat og tomater på et fad sammen med tun, kartofler, bønner, oliven og evt. tallerkensmækkere.
Rør en dressing af sennep, eddike, olie, salt og peber, og fordel den over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar