Salade chevre chaud med rodfrugter
15. maj 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: skovdalnordic.com
Den franske salat er her spædet op med bagte rodfrugter, der giver ekstra fylde og mæthed. Som i den klassiske udgave serveres salaten med bagte gedeostbrød på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl persillerod og knoldselleri, og skær dem i lange stykker. Læg dem på bagepapir, dryp med olie, og drys med timian.
Bag rodfrugterne i ovnen i 20 minutter ved 210°. Skær dem i mindre stykker, og lad dem afkøle lidt.
Skær flutet i skiver, og fordel gedeosten på dem. Dryp med honning, og grill ostebrødene i ovnen.
Anret hjertesalaten på tallerkener med rodfrugter, ostebrød og salte mandler på toppen.
Pisk ingredienserne sammen, og dryp lidt over salaten inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk