Salade chèvre chaud

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Skøn salat med en skarp dressing, der giver modspil til de karamelliserede gedeostebrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk eddike sammen med salt, peber, sennep, honning og olivenolie.
Skyl og pluk salaten. Vend den med dressingen, og fordel salaten på tallerkener.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Fordel rødløg og valnødder over salaten.
Tænd ovnen på 225°. Skær fluten i skiver, så der er to til hver, og læg en skive gedeost på hver skive brød. Dryp lidt flydende honning på gedeosten.
Rist brødene i ovnen i ca. 8 minutter, til honningen er karamelliseret. Anret brødene oven på salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar