Saftigt focaccia med sorte oliven
22. juni 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
En hjemmelavet middag fortjener et godt brød som ledsager. Så drop købeflutet, og forkæl familie og venner med et saftigt focaccia med oliven. Det vil helt sikkert vække glæde.
Bemærk
Hævetid: 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, hele oliven og mel, og ælt det godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. 45 minutter.
Tryk dejen ud på i en smurt bradeplade, og lad den efterhæve i ca. 45 minutter.
Prik dejen med fingrene, dryp med olivenolie, og drys med salt.
Bag brødet ved 220° i 25 minutter.
Afkøl brødet lidt i bradepanden, inden du tager det ud, og lad det afkøle helt på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk