Rygeostemayonnaise

26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Hjemmelavet rygeostemayonnaise er perfekt tilbehør til spæde, sprøde grøntager, et ristet stykke rugbrød med salt og en god drink i hånden.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sennep, citronsaft og salt.
Hæld olien i blandingen i en tynd stråle, mens du pisker. Bliv ved i ca. 5 minutter.
Når mayonnaisen er tyk og blank, smages den til med rygeost og evt. lidt mere salt og citronsaft.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar