Rygeostemayonnaise
26. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavet rygeostemayonnaise er perfekt tilbehør til spæde, sprøde grøntager, et ristet stykke rugbrød med salt og en god drink i hånden.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblommer med sennep, citronsaft og salt.
Hæld olien i blandingen i en tynd stråle, mens du pisker. Bliv ved i ca. 5 minutter.
Når mayonnaisen er tyk og blank, smages den til med rygeost og evt. lidt mere salt og citronsaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk