Russian tea-kager
8. november 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
De små kager med valnødder og drys af flormelis er slet ikke russiske – faktisk stammer de pebernøddelignende kager fra USA, hvor man spiser dem ved juletid. En tradition, vi gerne tager til os!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º. Bland hvedemel og flormelis.
Rør smørret blødt med vanilje, og vend melblandingen i. Hæld valnødderne i, og saml dejen.
Tril dejen til små kugler på størrelse med valnødder. Læg pebernødderne på en bageplade, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Lad kagerne afkøle på en rist, og drys med flormelis. Opbevar dem i en kagedåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk