Russian tea-kager

8. november 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

De små kager med valnødder og drys af flormelis er slet ikke russiske – faktisk stammer de pebernøddelignende kager fra USA, hvor man spiser dem ved juletid. En tradition, vi gerne tager til os!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º. Bland hvedemel og flormelis.
Rør smørret blødt med vanilje, og vend melblandingen i. Hæld valnødderne i, og saml dejen.
Tril dejen til små kugler på størrelse med valnødder. Læg pebernødderne på en bageplade, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Lad kagerne afkøle på en rist, og drys med flormelis. Opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar