Ruller med parmaskinke, mandler og ost
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Fyldte parmaskinkeruller, du slet ikke vil kunne få nok af!
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rosenkålen, og snit den fint.
Skyl og hak persillen fint. Hak mandlerne groft. Riv vesterhavsosten.
Bland persille, mandler og ost sammen med rosenkål, eddike og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Læg skinken ud på et spækbræt, fordel rosenkålsblandingen herpå, og rul dem sammen til små ruller.
Tip!
Rosenkål smager bedre end sit rygte, men føler du dig ikke overbevist, kan du erstatte rosenkålen med fintsnittet spidskål eller grønkål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk