Rullekebab med kylling

Hvor tit har man ikke lyst til at hive sådan en her indenbords? Imødekom dine durum-drømme, og lav herligheden selv. Det er godt! Og når først du har alle krydderierne i hus, er det let at lave ruller igen næste søndag. Og søndagen efter. Og søndagen efter.

Bemærk
Kyllingekødet skal marinere i 1 time på køl.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk kyllingebrystfileterne på langs. Hæld alle krydderier, hvidløg og olie i en morter eller minihakker, og kværn til det er en fin pasta. Massér pastaen ind i kyllingekødet, og lad det marinere på køl i 1 time.
Steg kyllingen i lidt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt. Lad kyllingekødet trække, og skær det ud i tynde skiver.
Rør yoghurt med hvidløg, purløg, honning, salt og peber.
Pil rødløget, og skær det i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend rødløgsskiverne med koriander og mynte.
Lun fladbrødene i ovnen eller på en pande. Skyl tomaterne, og halvér dem. Skyl salat og koriander.
Servér brød, tomater, salat og koriander med kylling, rødløgssalat og yoghurtdip, så man selv kan rulle sin aftensmad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
9. april 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar