Annonce

Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg

Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg
0-30 min.

(0)

March 20, 2020 af AnnonceFoto: Annonce

Giv de klassiske blinis kamp til stregen med disse knasende sprøde rugvafler, som er tilsat Carlsberg Nordic Ale. Vaflernes sprødhed udgør et balanceret modspil til den luftige cremefraiche og milde stenbiderrogn, og i selskab med en iskold øl vil smagsoplevelsen gå op i en højere enhed. Top vaflerne med grønne urter for en fuldendt ret, der vil pryde påskebordet.

Se selv nedenfor, hvor let det er at gøre påskefrokosten lidt mere speciel:


Rugvafler er tidens altomfavnende snack til frokostbordet – de er nemme at lave, kan toppes med alverdens lækkerier, og så udgør de et ekstra sprødt element. Toppede rugvafler er en sikker vinder, hvis du gerne vil overraske dine gæster med en umage ret, som er et moderne svar på de klassiske blinis – og når nu du allerede er i gang med at pifte påskefrokosten op, så skal der selvfølgelig serveres de rette drikkevarer til.

Udover at være et vaskeægte mirakelmiddel, når det kommer til at lave sprøde vafler, så kan øl i glasset ligeledes være med til at forstærke din smagsoplevelse. Serverer du de gyldne dråber i selskab med dine rugvafler, vil du opnå en ekstra dybde i smagen, en sødme og en let bitterhed, som er svær at opnå med andre drikkevarer. Fuldend påskefrokosten med en fyldig hovedret og en lækker dessert, der ligeledes komplimenteres af påskens traditionelle gyldne øl. Prøv fx vores opskrift på Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta og afslut frokosten med denne Citrontærte med brændt lakridsmarengs og friske bær.

SERVÈR ØL TIL DIN FROKOST

Øl og påske hænger uløseligt sammen - og det er der en grund til. Øl er med til at forstærke smagene på ethvert dansk frokostbord, og med Carlsberg Nordics alkoholfrie version kan du give påskeretterne den opmærksomhed, som de fortjener, helt uden at begrænse dig. Vælg en Carlsberg Nordic Ale for en sød, læskede fylde, eller en Carlsberg Nordic pilsner for den friske fornemmelse af humlens blomstrende duft. Nyd den iskold, og få smagsoplevelsen til at gå op i en højere enhed.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'