Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg
(0)
Giv de klassiske blinis kamp til stregen med disse knasende sprøde rugvafler, som er tilsat Carlsberg Nordic Ale. Vaflernes sprødhed udgør et balanceret modspil til den luftige cremefraiche og milde stenbiderrogn, og i selskab med en iskold øl vil smagsoplevelsen gå op i en højere enhed. Top vaflerne med grønne urter for en fuldendt ret, der vil pryde påskebordet.
Se selv nedenfor, hvor let det er at gøre påskefrokosten lidt mere speciel:
Rugvafler er tidens altomfavnende snack til frokostbordet – de er nemme at lave, kan toppes med alverdens lækkerier, og så udgør de et ekstra sprødt element. Toppede rugvafler er en sikker vinder, hvis du gerne vil overraske dine gæster med en umage ret, som er et moderne svar på de klassiske blinis – og når nu du allerede er i gang med at pifte påskefrokosten op, så skal der selvfølgelig serveres de rette drikkevarer til.
Udover at være et vaskeægte mirakelmiddel, når det kommer til at lave sprøde vafler, så kan øl i glasset ligeledes være med til at forstærke din smagsoplevelse. Serverer du de gyldne dråber i selskab med dine rugvafler, vil du opnå en ekstra dybde i smagen, en sødme og en let bitterhed, som er svær at opnå med andre drikkevarer. Fuldend påskefrokosten med en fyldig hovedret og en lækker dessert, der ligeledes komplimenteres af påskens traditionelle gyldne øl. Prøv fx vores opskrift på Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta og afslut frokosten med denne Citrontærte med brændt lakridsmarengs og friske bær.