Annonce

Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg

20. marts 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm vaffeljernet. Pisk æg, Carlsberg Nordic Ale, hvedemel, rugmel, honning, bagepulver, rosmarin og salt sammen i en skål til en ensartet dej.
Smelt lidt smør i vaffeljernet, og steg 4 store vafler, til de er gyldne. Hold vaflerne varme på en bageplade i ovnen.
Pisk cremefraiche og citronsaft luftigt i en skål med en <br /> elpisker, og smag til med salt og peber.
Skær vaflerne ud i små hjerter, og anret dem på 4 tallerkener. Top hver anretning med pisket cremefraiche, stenbiderrogn, finthakket rødløg og klippet karse. Krydr med salt og peber, og servér med et glas kold Carlsberg Nordic Ale.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar