Rugbrødstoast med ost, skinke og æblesalat
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Emmentaler er en smagfuld schweizisk ost, som smelter på en tilpas måde og derfor er meget velegnet til varme sandwich. Du kan også bruge Vesterhavsost, Høost og almindelige skæreoste.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æbleeddike sammen med olivenolie, salt, peber og klippet karse i en stor skål. Pil og hak løget fint. Skyl æbler, og skær dem i tynde både. Vend æbler og løg i dressingen.
Smør sennep på 4 stykker rugbrød. Læg 1 skive emmentaler og 1 skive skinke på hver, og læg de sidste skiver brød på toppen.
Varm toastene i et toastjern eller under grillen i ovnen, til brødet er ristet og sprødt, og osten er smeltet.
Skær evt. rugbrødstoastene over på tværs med en skarp kniv, og servér dem varme med æblesalat som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Måske kan du også lide: Cowboytoast