Rugbrødstoast med ost, skinke og æblesalat
Emmentaler er en smagfuld schweizisk ost, som smelter på en tilpas måde og derfor er meget velegnet til varme sandwich. Du kan også bruge Vesterhavsost, Høost og almindelige skæreoste.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Ingredienser
personer
- sennep
- 2 spsk.
- rugbrød
- 8 skiver
- emmentaler
- 4 skiver
- kogt skinke
- 4 skiver
Æblesalat
- æbleeddike
- 3 spsk.
- olivenolie
- 2 spsk.
- salt
- peber
- karse
- 1 bakker
- lille løg
- 1
- røde æbler
- 4
Sådan gør du
Æblesalat
Rør æbleeddike sammen med olivenolie, salt, peber og klippet karse i en stor skål. Pil og hak løget fint. Skyl æbler, og skær dem i tynde både. Vend æbler og løg i dressingen.
Smør sennep på 4 stykker rugbrød. Læg 1 skive emmentaler og 1 skive skinke på hver, og læg de sidste skiver brød på toppen.
Varm toastene i et toastjern eller under grillen i ovnen, til brødet er ristet og sprødt, og osten er smeltet.
Skær evt. rugbrødstoastene over på tværs med en skarp kniv, og servér dem varme med æblesalat som tilbehør.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Måske kan du også lide: Cowboytoast