Rugbrødstoast med ost, skinke og æblesalat

Emmentaler er en smagfuld schweizisk ost, som smelter på en tilpas måde og derfor er meget velegnet til varme sandwich. Du kan også bruge Vesterhavsost, Høost og almindelige skæreoste.

Rugbrødstoast med ost, skinke og æblesalat
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer
sennep
2 spsk.
rugbrød
8 skiver
emmentaler
4 skiver
kogt skinke
4 skiver

Æblesalat

æbleeddike
3 spsk.
olivenolie
2 spsk.
salt
peber
karse
1 bakker
lille løg
1
røde æbler
4

Sådan gør du

Æblesalat

Rør æbleeddike sammen med olivenolie, salt, peber og klippet karse i en stor skål. Pil og hak løget fint. Skyl æbler, og skær dem i tynde både. Vend æbler og løg i dressingen.
Smør sennep på 4 stykker rugbrød. Læg 1 skive emmentaler og 1 skive skinke på hver, og læg de sidste skiver brød på toppen.
Varm toastene i et toastjern eller under grillen i ovnen, til brødet er ristet og sprødt, og osten er smeltet.
Skær evt. rugbrødstoastene over på tværs med en skarp kniv, og servér dem varme med æblesalat som tilbehør.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske kan du også lide: Cowboytoast

Måske du også kan li'