Rugbrødssnacks med laks og urtecreme
De her små, sprøde hapser passer perfekt til forret eller buffeten. De salte rugbrødschips smager skønt sammen med cremet ost, krydderurter og laks.

0-30 min.
(0)
11. august 2020 af Linn GrubbströmFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
personer
Rugbrødschips
- rugbrød
- ¼
- olivenolie
- 3 spsk.
- salt
- 1 tsk.
Topping
- revet peberrod
- ½ spsk.
- purløg
- ½ bundter
- frisk dild
- ½ bundter
- flødeost naturel
- 150 g
- cremefraiche 18 %
- ½ dl
- limefrugter
- 1
- salt og peber
- røget laks
- 200 g
- karse
- 1 bakker
Sådan gør du
Rugbrødschips
Tænd ovnen på 200°. Skær rugbrødet i tynde skiver, og del hver skive i kvarter.
Pensl brødstykkerne med olie på begge sider, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Drys salt over brødet, og bag det i ovnen i 5 minutter.
Vend derefter stykkerne, og bag dem i yderligere 5 minutter. Lad chipsene køle af.
Topping
Hak peberrod, purløg og dild fint, og vend det sammen med flødeost og cremefraiche.
Smag cremen til med limesaft, salt og peber, og fordel den på toppen af hver chips.
Skær laksen i mindre stykker, og fordel den på toppen af rugbrødschipsene.
Drys alle chips med karse, og servér dem straks.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner