Rugbrødssnacks med laks og urtecreme

De her små, sprøde hapser passer perfekt til forret eller buffeten. De salte rugbrødschips smager skønt sammen med cremet ost, krydderurter og laks.

Rugbrødssnacks med laks og urtecreme
0-30 min.

(0)

11. august 2020 af Linn GrubbströmFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

personer

Rugbrødschips

rugbrød
¼
olivenolie
3 spsk.
salt
1 tsk.

Topping

revet peberrod
½ spsk.
purløg
½ bundter
frisk dild
½ bundter
flødeost naturel
150 g
cremefraiche 18 %
½ dl
limefrugter
1
salt og peber
røget laks
200 g
karse
1 bakker

Sådan gør du

Rugbrødschips

Tænd ovnen på 200°. Skær rugbrødet i tynde skiver, og del hver skive i kvarter.
Pensl brødstykkerne med olie på begge sider, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Drys salt over brødet, og bag det i ovnen i 5 minutter.
Vend derefter stykkerne, og bag dem i yderligere 5 minutter. Lad chipsene køle af.

Topping

Hak peberrod, purløg og dild fint, og vend det sammen med flødeost og cremefraiche.
Smag cremen til med limesaft, salt og peber, og fordel den på toppen af hver chips.
Skær laksen i mindre stykker, og fordel den på toppen af rugbrødschipsene.
Drys alle chips med karse, og servér dem straks.

Tip!

Har du travlt, kan du også købe færdige rugbrødschips og bruge i stedet for hjemmelavede.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'