Rugbrødssnacks med laks og urtecreme

11. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

De her små, sprøde hapser passer perfekt til forret eller buffeten. De salte rugbrødschips smager skønt sammen med cremet ost, krydderurter og laks.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær rugbrødet i tynde skiver, og del hver skive i kvarter.
Pensl brødstykkerne med olie på begge sider, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Drys salt over brødet, og bag det i ovnen i 5 minutter.
Vend derefter stykkerne, og bag dem i yderligere 5 minutter. Lad chipsene køle af.
Hak peberrod, purløg og dild fint, og vend det sammen med flødeost og cremefraiche.
Smag cremen til med limesaft, salt og peber, og fordel den på toppen af hver chips.
Skær laksen i mindre stykker, og fordel den på toppen af rugbrødschipsene.
Drys alle chips med karse, og servér dem straks.

Tip!

Har du travlt, kan du også købe færdige rugbrødschips og bruge i stedet for hjemmelavede.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar