Rugbrødssandwich med tunsalat og avocado

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En klapsammenmad med godt rugbrød og lækkert fyld af tun og avocado går aldrig af mode.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad tunfisken dryppe af i en sigte. Rør den afdryppede tun godt sammen med karry, sennep og yoghurt i en skål. Smag til med salt og peber.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Skær avocadokødet i smalle skiver, og dryp dem straks med friskpresset citronsaft. Krydr avocadoskiverne med salt og peber.
Fordel tunsalaten på rugbrødsskiverne. Læg dem sammen 2 og 2 med skiver af avocado imellem, så du får nogle gode rugbrødssandwicher.
Pak dem stramt ind i madpapir, og læg dem i en plastboks med låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar