Rugbrødssandwich med tunsalat og avocado
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En klapsammenmad med godt rugbrød og lækkert fyld af tun og avocado går aldrig af mode.
Ingredienser
Sådan gør du
Lad tunfisken dryppe af i en sigte. Rør den afdryppede tun godt sammen med karry, sennep og yoghurt i en skål. Smag til med salt og peber.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Skær avocadokødet i smalle skiver, og dryp dem straks med friskpresset citronsaft. Krydr avocadoskiverne med salt og peber.
Fordel tunsalaten på rugbrødsskiverne. Læg dem sammen 2 og 2 med skiver af avocado imellem, så du får nogle gode rugbrødssandwicher.
Pak dem stramt ind i madpapir, og læg dem i en plastboks med låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Får du lyst til tunmousse? Her er vores klassiske opskrift på tunmousse.