Rugbrødssandwich med parmaskinke og bøffelmozzarella
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Opgradér den sædvanlige rugbrødsmad til en superlækker sandwich – det er nem aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør alle rugbrødsskiverne med mayonnaise.
Pluk, skyl og tør hjertesalaten. Skyl tomaten, og skær den i tynde skiver. Skær mozzarella i skiver.
Fordel salat og tomat på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg skinke og mozzarella ovenpå.
Dryp med pesto, krydr med peber, og luk sandwicherne med resten af rugbrødsskiverne.
Tip!
Rist rugbrødet på brødristeren, eller lun den færdige sandwich i et toast- eller vaffeljern.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk