Rugbrødssandwich med parmaskinke og bøffelmozzarella
Opgradér den sædvanlige rugbrødsmad til en superlækker sandwich – det er nem aftensmad.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- rugbrød (eller dobbelt så mange små skiver)
- 4 skiver
- god mayonnaise
- 2 spsk.
- hjertesalater
- 1
- bøftomater
- 1
- friske mozzarellakugler (bøffelmozzarella a 250 g)
- 1
- parmaskinke
- 4 skiver
- grøn pesto
- 2 spsk.
- peber
Sådan gør du
Smør alle rugbrødsskiverne med mayonnaise.
Pluk, skyl og tør hjertesalaten. Skyl tomaten, og skær den i tynde skiver. Skær mozzarella i skiver.
Fordel salat og tomat på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg skinke og mozzarella ovenpå.
Dryp med pesto, krydr med peber, og luk sandwicherne med resten af rugbrødsskiverne.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner