Rugbrødssandwich med parmaskinke og bøffelmozzarella

Opgradér den sædvanlige rugbrødsmad til en superlækker sandwich – det er nem aftensmad.

Rugbrødssandwich med parmaskinke og bøffelmozzarella
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
rugbrød (eller dobbelt så mange små skiver)
4 skiver
god mayonnaise
2 spsk.
hjertesalater
1
bøftomater
1
friske mozzarellakugler (bøffelmozzarella a 250 g)
1
parmaskinke
4 skiver
grøn pesto
2 spsk.
peber

Sådan gør du

Smør alle rugbrødsskiverne med mayonnaise.
Pluk, skyl og tør hjertesalaten. Skyl tomaten, og skær den i tynde skiver. Skær mozzarella i skiver.
Fordel salat og tomat på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg skinke og mozzarella ovenpå.
Dryp med pesto, krydr med peber, og luk sandwicherne med resten af rugbrødsskiverne.

Tip!

Rist rugbrødet på brødristeren, eller lun den færdige sandwich i et toast- eller vaffeljern.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'