Rugbrødssandwich med lakserillette

25. februar 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Hjemmerørt lakserillette imellem sprøde skiver rugbrød er noget af det bedste. Servér måltidet som en fyldig forret, en luksus-frokost eller lækker, let aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skil den varmrøgede laks fra skindet, og rør den sammen med cremefraiche i en skål. Pres saften af citronen, og smag rilletten til med citronsaft og peber.
Tænd ovnen på 180°. Fordel rugbrødet på en bageplade beklædt med bagepapir.
Dryp med olie, drys med salt, og bag rugbrødet i ovnen i ca. 5 minutter, til skiverne er let sprøde.
Skyl agurken, og høvl lange bånd af den med en kartoffelskræller. Skyl ærteskuddene.
Anret lakserillette, agurkebånd og ærteskud på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg de resterende rugbrødsskiver ovenpå.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar