Rugbrødssandwich med lakserillette
25. februar 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Hjemmerørt lakserillette imellem sprøde skiver rugbrød er noget af det bedste. Servér måltidet som en fyldig forret, en luksus-frokost eller lækker, let aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skil den varmrøgede laks fra skindet, og rør den sammen med cremefraiche i en skål. Pres saften af citronen, og smag rilletten til med citronsaft og peber.
Tænd ovnen på 180°. Fordel rugbrødet på en bageplade beklædt med bagepapir.
Dryp med olie, drys med salt, og bag rugbrødet i ovnen i ca. 5 minutter, til skiverne er let sprøde.
Skyl agurken, og høvl lange bånd af den med en kartoffelskræller. Skyl ærteskuddene.
Anret lakserillette, agurkebånd og ærteskud på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg de resterende rugbrødsskiver ovenpå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk torskerognssalat