Rugbrødsmysli med kokos og nødder

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne hjemmelavede mysli slår de købte udgaver med flere banelængder, og så er den endda hurtig at blande og smide i ovnen.

Bemærk
Bagetid: Ca. 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv rugbrødet groft på et rivejern, eller findel det i en foodprocessor. Fordel det i en bradepande beklædt med bagepapir.
Hak hasselnødderne, og drys dem over rugbrødet sammen med brun farin og kokosflager. Vend blandingen godt sammen, og fordel den jævnt i bradepanden.
Bag myslien i en 140° varm ovn i ca. 1 time, måske mindre, hvis rugbrødet er meget tørt. Vend rundt i blandingen løbende, så myslien ikke får for meget farve (myslien bliver endnu mere sprød, når den har kølet af, så bag den ikke for hårdt).
Bland den afkølede mysli med rosiner og æbletern.
Servér med fx yoghurt naturel, skyr eller A38 og evt. lidt appelsin skåret i både.

Tip!

Rugbrødsmyslien holder sig sprød længe, hvis den pakkes lufttæt, så overvej at lave dobbeltportion med det samme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar