Rugbrødsmysli med kokos og nødder
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne hjemmelavede mysli slår de købte udgaver med flere banelængder, og så er den endda hurtig at blande og smide i ovnen.
Bemærk
Bagetid: Ca. 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv rugbrødet groft på et rivejern, eller findel det i en foodprocessor. Fordel det i en bradepande beklædt med bagepapir.
Hak hasselnødderne, og drys dem over rugbrødet sammen med brun farin og kokosflager. Vend blandingen godt sammen, og fordel den jævnt i bradepanden.
Bag myslien i en 140° varm ovn i ca. 1 time, måske mindre, hvis rugbrødet er meget tørt. Vend rundt i blandingen løbende, så myslien ikke får for meget farve (myslien bliver endnu mere sprød, når den har kølet af, så bag den ikke for hårdt).
Bland den afkølede mysli med rosiner og æbletern.
Servér med fx yoghurt naturel, skyr eller A38 og evt. lidt appelsin skåret i både.
Tip!
Rugbrødsmyslien holder sig sprød længe, hvis den pakkes lufttæt, så overvej at lave dobbeltportion med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Hjemmelavet granola