Rugbrødsmad med spinat, svampe og parmesan
Skift de kedelige rugbrødsmadder med leverpostej ud med frisk spinat, stegte svampe og et gavmildt drys parmesan. Det bliver både sundere og sjovere at se på og måske kan en håndfuld velsmurte madder endda gøre det ud for et nemt aftensmåltid?

0-30 min.
(0)
15. august 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
stk.
- brune champignoner
- 150 g
- frisk spinat
- 150 g
- smør til stegning
- salt
- rugbrød
- 2 skiver
- parmesan
- 10 g
Sådan gør du
Rens champignonerne fri for jord, og skær dem i skiver. Skyl og tør spinaten.
Opvarm en pande med lidt smør, og steg champignonerne ved høj varme, til de er gyldne. Tag svampene af panden, og sluk for varmen.
Læg spinaten på panden, og lad den lige akkurat falde sammen ved hjælp af eftervarmen på panden. Krydr med lidt salt.
Læg spinat på rugbrødet, og top med ristede svampe. Riv lidt parmesan over hver mad.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner