Rugbrødsmad med spinat, svampe og parmesan

Skift de kedelige rugbrødsmadder med leverpostej ud med frisk spinat, stegte svampe og et gavmildt drys parmesan. Det bliver både sundere og sjovere at se på og måske kan en håndfuld velsmurte madder endda gøre det ud for et nemt aftensmåltid?

Rugbrødsmad med spinat, svampe og parmesan
0-30 min.

(0)

15. august 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.
brune champignoner
150 g
frisk spinat
150 g
smør til stegning
salt
rugbrød
2 skiver
parmesan
10 g

Sådan gør du

Rens champignonerne fri for jord, og skær dem i skiver. Skyl og tør spinaten.
Opvarm en pande med lidt smør, og steg champignonerne ved høj varme, til de er gyldne. Tag svampene af panden, og sluk for varmen.
Læg spinaten på panden, og lad den lige akkurat falde sammen ved hjælp af eftervarmen på panden. Krydr med lidt salt.
Læg spinat på rugbrødet, og top med ristede svampe. Riv lidt parmesan over hver mad.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'