Rugbrødsmad med laksemousse
17. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér en rigtig luksusmad med laksemousse, æbler og dild til frokost. Du kan også servere den sammen med flere andre hjemmelavede lækre rugbrødsmadder, så de udgør et helt aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skindet fra laksen, og mos fiskekødet med en gaffel.
Rør det sammen med finthakket dild (gem lidt til pynt),græsk yoghurt og cremefraiche, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Smør rugbrødet med laksemousse.
Skyl og skær æblet i små tern, og drys dem på laksemoussen. Pynt med dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk