Rugbrødsmad med laks og syltede rødløg
Syltede rødløg er nemme at lave og perfekte som tilbehør til simreretter, i salater, til hotdogs og burgere og ikke mindst på smørrebrød. Lav gerne en stor portion, og opbevar dem i et lukket glas på køl, hvor de kan holde sig i 1-2 uger.
![Rugbrødsmad med laks og syltede rødløg](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/rugbrodsmad-med-laks-og-syltede-rodlog_6535.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.13936880850577135&fp-y=0.22261968842560922&fp-z=3.3593774720422753)
0-30 min.
(0)
August 15, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering: Mindst 2 timer.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner