Rugbrødsmad med laks og syltede rødløg

15. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Syltede rødløg er nemme at lave og perfekte som tilbehør til simreretter, i salater, til hotdogs og burgere og ikke mindst på smørrebrød. Lav gerne en stor portion, og opbevar dem i et lukket glas på køl, hvor de kan holde sig i 1-2 uger.

Bemærk
Marinering: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver.
Hæld vand, sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkoge, indtil sukkeret er opløst.
Læg rødløgene i et glas, og hæld den varme eddikelage over, så den dækker løgene. Læg låg på, og sæt glasset på køl.
Lad rødløgene marinere i mindst 2 timer, gerne længere. Opbevar på køl i 1-2 uger.
Smør rugbrødet med flødeost. Læg en skive røget laks ovenpå, og top med syltede rødløg og klippet karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar