Rugbrødsmad med hytteost og figner
15. august 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Friske figner svøbt i sød honning serveret på ristet rugbrød – en ny klassiker er født!
Ingredienser
Sådan gør du
Rist rugbrødet sprødt på en brødrister.
Smør rugbrødet med et lag hytteost.
Skær fignerne i skiver, og fordel dem på hytteosten. Dryp med honning.
Hak valnødderne groft, og drys dem på fignerne. Krydr med flagesalt, og pynt med frisk timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk