Rugbrødsmad med avocado og æg

10. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Vælg selv, om ægget på din avocadomad skal være blødkogt eller hårdkogt.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg ægget i en gryde med kogende vand, og kog det i 7-10 minutter afhængigt af, om det skal være blødkogt eller hårdkogt. Pil ægget, og halvér det.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Smag til med citronsaft og salt.
Smør rugbrødet med avocadomos, og top med et halvt æg og klippet karse.
Pynt evt. med rød skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar