Rugbrødsmad med avocado og æg
10. juni 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Vælg selv, om ægget på din avocadomad skal være blødkogt eller hårdkogt.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg ægget i en gryde med kogende vand, og kog det i 7-10 minutter afhængigt af, om det skal være blødkogt eller hårdkogt. Pil ægget, og halvér det.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Smag til med citronsaft og salt.
Smør rugbrødet med avocadomos, og top med et halvt æg og klippet karse.
Pynt evt. med rød skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk