Rugbrødskage med solbær og flødeskum

Den klassiske rugbrødslagkage er her gjort en smule mere enkel. Den saftige og ikke alt for søde kagebund serveres med skøn solbærmarmelade og blødt flødeskum på toppen. En rigtig dansk kaffekage, når det er bedst.

Rugbrødskage med solbær og flødeskum
0-30 min.

(0)

June 26, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Rugbrødslagkage er en sønderjysk specialitet, der traditionelt laves med solbærmarmelade. Men blåbærmarmelade, brombærmarmelade eller syltede amarenakirsebær smager også dejligt i kagen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'