Annonce

Rugbrødsgranola med appelsin, kanel og hvid chokolade

December måned er fyldt med julekager og risalamande, så hvorfor ikke bryde med de traditionelle desserter og servere en lettere variant? Der er hverken sparet på julestemning eller smag i denne krydrede og crunchy rugbrødsgranola, lavet på Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn.

Rugbrødsgranola med appelsin, kanel og hvid chokolade
0-30 min.

(0)

November 15, 2023 af AnnonceFoto: Emma

Når vi inviterer til middag eller spiser snacks i julemåneden, går vi ofte efter klassikere som æbleskiver, risalamande og tunge julekager. Selv om vi holder af de traditionelle juleretter, kan december godt blive en smule ensformig på madfronten. 

Med en god granola kan du nemt sætte lidt knas til julens desserter eller give morgenmaden et pift. Julen skal jo gerne føles lidt ekstra særlig. 

En bonus ved granolaen er, at du kan bruge resten af det rugbrød, der ligger i skuffen og trænger til at blive spist, og på den måde mindske madspild.

Schulstad Signaturbrød til ekstra særlige lejligheder

”Hvem tager brød med?” er en tilbagevendende sætning til den årlige planlægning af julefrokosten. Uanset om du dækker op til frokostbordet juleaftensdag, eller om du er vært for årets julefrokost, er et lækkert rugbrød til sild og fiskefileter helt uundværligt. Schulstad har siden 1880 taget del i vores mest traditionsrige minder og gode snakke om frokostbordet. I samarbejde med Bryghuset Møn har Schulstad skabt et velsmagende kvalitetsrugbrød bagt med unikke råvarer, som derfor er et oplagt valg til ethvert julebord. Find Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn i dit lokale supermarked.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'