Rugbrødschips – perfekt snack!
22. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Sprøde rugbrødschips med salt er virkelig lækre som snack, når lækkersulten melder sig, men de sprøds chips er også perfekte som tilbehør til en forret, der godt kan bruge lidt knas.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rugbrødet i tynde skiver og derefter i kvarte.
Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olie, og drys med salt.
Bag rugbrødschipsene helt sprøde i en 180° varm ovn i 5-7 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk