Rugbrødschips med sommersalat
10. august 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Skøn opskrift på enkel og pæredansk forret. Sprøde grøntsager i sommerfarver, vendt i en mild rygeostecreme. Køb færdige rugbrødschips, hvis det skal være ekstra nemt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør rygeost og skyr sammen, og smag det til med salt og peber.
Rens radiserne, og skær dem i små terninger.
Skræl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud. Skær selve kødet i små terninger, og hak eller klip purløgen.
Vend alle grøntsagerne i ostecremen, men gem lidt til pynt. Stil det koldt.
Kom en skefuld sommersalat på hver rugbrødschips, og drys resten af radiserne, agurk og purløg henover.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk