Rugbrødschips med parmaskinke og creme
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sprøde rugbrødschips med parmaskinke og peberrodscreme er en delikat lille forret eller appetizer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl æblet, og skær det i meget fine tern.
Vend dem sammen med timian, eddike, olie, salt og peber.
Skræl peberroden, og riv den fint.
Rør yoghurten sammen med revet peberrod, og smag til med peber.
Rist rugbrødet godt, og skær hver skive i 4 trekanter.
Top med peberrodscreme, parmaskinke og krydrede æbletern. Krydr med peber, og servér straks.
Tip!
Rør gerne peberrodscremen sammen om morgenen, og opbevar den på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på klassiske rugbrødschips
Powered by Froala Editor