Rugbrødschips med parmaskinke og creme

Sprøde rugbrødschips med parmaskinke og peberrodscreme er en delikat lille forret eller appetizer.

Rugbrødschips med parmaskinke og creme
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
rugbrød
4 skiver
parmaskinke
200 g
peber

Krydrede æbletern

rødt æbler
1
frisk timian
1 håndfulde
æblecidereddike
¼ dl
rapsolie
½ dl
salt
peber

Peberrodscreme

frisk peberrod
6 cm
græsk yoghurt 10 %
200 g
peber

Sådan gør du

Krydrede æbletern

Skyl æblet, og skær det i meget fine tern.
Vend dem sammen med timian, eddike, olie, salt og peber.

Peberrodscreme

Skræl peberroden, og riv den fint.
Rør yoghurten sammen med revet peberrod, og smag til med peber.

Servering

Rist rugbrødet godt, og skær hver skive i 4 trekanter.
Top med peberrodscreme, parmaskinke og krydrede æbletern. Krydr med peber, og servér straks.

Tip!

Rør gerne peberrodscremen sammen om morgenen, og opbevar den på køl.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'