Rugbrødschips med parmaskinke og creme
Sprøde rugbrødschips med parmaskinke og peberrodscreme er en delikat lille forret eller appetizer.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- rugbrød
- 4 skiver
- parmaskinke
- 200 g
- peber
Krydrede æbletern
- rødt æbler
- 1
- frisk timian
- 1 håndfulde
- æblecidereddike
- ¼ dl
- rapsolie
- ½ dl
- salt
- peber
Peberrodscreme
- frisk peberrod
- 6 cm
- græsk yoghurt 10 %
- 200 g
- peber
Sådan gør du
Krydrede æbletern
Skyl æblet, og skær det i meget fine tern.
Vend dem sammen med timian, eddike, olie, salt og peber.
Peberrodscreme
Skræl peberroden, og riv den fint.
Rør yoghurten sammen med revet peberrod, og smag til med peber.
Servering
Rist rugbrødet godt, og skær hver skive i 4 trekanter.
Top med peberrodscreme, parmaskinke og krydrede æbletern. Krydr med peber, og servér straks.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem opskrift på klassiske rugbrødschips
Powered by Froala Editor