Rugbrødschips med nye kartofler, rødløg og karse
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En raffineret snack, som leder tankerne hen på den populære kartoffelmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 5-7 minutter.
Sluk for varmen, og lad kartoflerne trække i kogevandet i yderligere 5-7 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne, og skær dem i halve på tværs.
Pil og hak rødløget fint.
Anret de rugbrødschipsene med en lille teskefuld mayonnaise.
Top med en halv kartoffel, hakket rødløg og klippet karse. Drys med lidt flagesalt, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk