Rugbrødschips

Sprøde rugbrødschips med salt er virkelig lækre som snack, når lækkersulten melder sig, men de sprøds chips er også perfekte som tilbehør til en forret, der godt kan bruge lidt knas. 

Rugbrødschips
0-30 min.

(4)

November 18, 2021 af Camilla Zarah LawesFoto: Lars Ranek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips og tricks til hjemmelavede rugbrødschips

De sprøde rugbrødschips kan efterhånden købes i de fleste supermarkeder, men det er der ingen grund til, for de er rigtig nemme at lave selv. Især hvis du har en rest tørt rugbrød, du gerne vil have brugt. Herunder har vi samlet vores bedste tips og tricks til opskriften:

  • Brug gerne daggammelt rugbrød, da det er lettere at skære i tynde skiver. Hvis brødet er for friskt, smuldrer det.
  • Drys evt. rugbrødschipsene med forskellige tørrede krydderier. Prøv f.eks. med paprika, chili, rosmarin, timian, hvidløgspulver eller sour cream and onion.
  • Lad chipsene køle helt af, inden du lægger dem i en dåse – ellers risikerer du, at de bliver bløde.
  • Servér de sprøde chips som snack i madpakken, eller brug dem til tapas eller forretter med f.eks. laksemousse, tapenade eller pesto.
  • Har du olie på spray, er det nemt at give rugbrødschipsene en omgang olie. Alternativt kan du pensle brødet med olie, hvis du ikke vil dryppe det over.

Se også: Lækre opskrifter på sunde snacks.

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'