Rugbrød med spejlæg, ost og brøndkarse
14. august 2020
af
Morten Schou.
Foto: Stine Christiansen
Opgradér din æggemad ved at stege brødet sprødt i smør. Med en håndfuld friske krydderurter og en god ost på toppen, tager du hverdagsmaden til nye højder.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg rugbrødsskiverne sprøde på en varm pande i lidt smør og olivenolie. Krydr med salt, og tag dem af panden.
Slå æggene ud på panden i lidt olie, og steg dem, til hviden er fast, men blommen stadig smilende. Krydr med salt.
Skyl og tør kålskuddene. Steg dem på en pande ved høj varme i 1-2 minutter, til de lige akkurat falder sammen. Krydr med salt og peber.
Anret spejlæg og kålskud på sprødt rugbrød, høvl Vesterhavsost henover, pynt med brøndkarse, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk