Rugbrød med græskarkerner
11. juni 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Gør frokostoplevelsen endnu bedre ved selv at bage rugbrødet. Du behøver hverken surdej eller lange hævetider for et godt resultat.
Bemærk
Hævetid: 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
1 rugbrødsform, ca. 2 liter
Sådan gør du
Opløs gæren i vand. Rør tykmælk i.
Tilsæt de 2 slags mel og olie, og ælt dejen i ca. 10 minutter, gerne på en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i 2 timer.
Tænd ovnen på 190°. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform.
Drys med lidt græskarkerner, og bag rugbrødet i ovnen i ca. 1 time.
Lad brødet køle af på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk