Rugbrød med græskarkerner

Gør frokostoplevelsen endnu bedre ved selv at bage rugbrødet. Du behøver hverken surdej eller lange hævetider for et godt resultat.

Bemærk
Hævetid: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 rugbrødsform, ca. 2 liter

Sådan gør du

Opløs gæren i vand. Rør tykmælk i.
Tilsæt de 2 slags mel og olie, og ælt dejen i ca. 10 minutter, gerne på en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i 2 timer.
Tænd ovnen på 190°. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform.
Drys med lidt græskarkerner, og bag rugbrødet i ovnen i ca. 1 time.
Lad brødet køle af på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. juni 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar