Rugbrød med æble, honning og pekannødder

30. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Frisk og anderledes rugbrødsmad med sprødt æble, knasende nødder og sød honning. God til den lille formiddagspause, eller når lækkersulten melder sig.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl æblet, udstik kernehuset, og skær æblet i tynde skiver.
Smør brødskiverne med flødeost.
Læg æbleskiverne ovenpå.
Drys grofthakkede nødder på.
Dryp honning over, og pynt evt. med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar