Rugbrød med æble, honning og pekannødder
30. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Frisk og anderledes rugbrødsmad med sprødt æble, knasende nødder og sød honning. God til den lille formiddagspause, eller når lækkersulten melder sig.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl æblet, udstik kernehuset, og skær æblet i tynde skiver.
Smør brødskiverne med flødeost.
Læg æbleskiverne ovenpå.
Drys grofthakkede nødder på.
Dryp honning over, og pynt evt. med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk