Rugbolle med chokolade
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
De lækre rugboller med tranebær og chokolade er perfekte som mellemmåltid eller til søndagens morgenbord.
Bemærk
Hævetid i alt: 1 time, 20 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Bland alle ingredienser i en skål, og rør godt.
Lad dejen hæve i 20 minutter.
Rul til en aflang pølse på et meldrysset bord. Del dejen i små portioner, og tril dem til boller.
Lad bollerne efterhæve i 1 time.
Bag dem i en 225° varm ovn i 20 minutter. Afkøl på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk