Rugbolle med chokolade

De lækre rugboller med tranebær og chokolade er perfekte som mellemmåltid eller til søndagens morgenbord.

Bemærk
Hævetid i alt: 1 time, 20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Bland alle ingredienser i en skål, og rør godt.
Lad dejen hæve i 20 minutter.
Rul til en aflang pølse på et meldrysset bord. Del dejen i små portioner, og tril dem til boller.
Lad bollerne efterhæve i 1 time.
Bag dem i en 225° varm ovn i 20 minutter. Afkøl på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar