Rucolasalat med pomelo, avocado og feta

15. november 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne herlige rucolasalat med pomelo og avocado er skønt tilbehør. Frugt i en salat bidrager med dejlig sødme, så man ingen komplicerede dressinger behøves.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær den tykke skræl af pomeloerne, pil frugtkødet helt fri af de hvide hinder, og bræk det i små stykker.
Skyl og tør rucola. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Bland det hele forsigtigt, og vend cashewnødder i. Smuldr fetaen henover.
Pres saften af citronen.
Dryp med olivenolie og citronsaft. Smag salaten til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar