Rucolasalat med pomelo, avocado og feta
15. november 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne herlige rucolasalat med pomelo og avocado er skønt tilbehør. Frugt i en salat bidrager med dejlig sødme, så man ingen komplicerede dressinger behøves.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær den tykke skræl af pomeloerne, pil frugtkødet helt fri af de hvide hinder, og bræk det i små stykker.
Skyl og tør rucola. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Bland det hele forsigtigt, og vend cashewnødder i. Smuldr fetaen henover.
Pres saften af citronen.
Dryp med olivenolie og citronsaft. Smag salaten til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk