Rucolasalat med bagte tomater, mozzarella og pinjekerner
12. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Salaten er nem at lave og kan serveres som tilbehør til f.eks. pasta, grillet kød eller vegetariske retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og prik tomaterne med en gaffel, og fordel dem i et ovnfad sammen med hvidløg i tynde skiver.
Dryp med olie, og krydr med herbes de Provence, sukker, salt og peber. Bag tomaterne i ovnen i 25 minutter.
Skyl og tør rucola, og anret den på et fad. Dryp balsamicoglace over rucolaen, og top med bagte tomater og mini-mozzarellakugler.
Rist pinjekerner let gyldne på en tørpande, og drys dem over salaten inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk