Rucolasalat med bagte tomater, mozzarella og pinjekerner

12. juni 2023 af .

Foto: Peter Kam

Salaten er nem at lave og kan serveres som tilbehør til f.eks. pasta, grillet kød eller vegetariske retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og prik tomaterne med en gaffel, og fordel dem i et ovnfad sammen med hvidløg i tynde skiver.
Dryp med olie, og krydr med herbes de Provence, sukker, salt og peber. Bag tomaterne i ovnen i 25 minutter.
Skyl og tør rucola, og anret den på et fad. Dryp balsamicoglace over rucolaen, og top med bagte tomater og mini-mozzarellakugler.
Rist pinjekerner let gyldne på en tørpande, og drys dem over salaten inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar