Rub med citron, hvidløg og rosmarin
Foto: Annonce
Opgradér din grillmad
Både kød og grønt kan trænge til en kærlig hånd for at præstere deres ypperste på middagsbordet. Lav en rub med Maldon flagesalt på få minutter, gnid den godt ind – og oplev, at såvel smag som tekstur hæves til et helt andet niveau. Brug denne rub til fx kylling, fisk, squash og spidskål.
Se i videoen hvor nemt den tilberedes
Det bedste drys
Maldon flagesalt er havsalt, der fra naturens side er formet i ultratynde, pyramideformede krystaller. Saltet er blevet handhøstet i kystbyen Maldon i England gennem fire generationer. Det gode håndværk kombineret med saltets naturlige form er årsagen til, at Maldon flagesalt har vundet flere priser og er det foretrukne salt blandt kokke og madentusiaster.
Reklame:
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk