Annonce

Rub med citron, hvidløg og rosmarin

Opgradér din grillmad

Både kød og grønt kan trænge til en kærlig hånd for at præstere deres ypperste på middagsbordet. Lav en rub med Maldon flagesalt på få minutter, gnid den godt ind – og oplev, at såvel smag som tekstur hæves til et helt andet niveau. Brug denne rub til fx kylling, fisk, squash og spidskål.


Se i videoen hvor nemt den tilberedes



Det bedste drys
Maldon flagesalt er havsalt, der fra naturens side er formet i ultratynde, pyramideformede krystaller. Saltet er blevet handhøstet i kystbyen Maldon i England gennem fire generationer. Det gode håndværk kombineret med saltets naturlige form er årsagen til, at Maldon flagesalt har vundet flere priser og er det foretrukne salt blandt kokke og madentusiaster.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak rosmarin meget fint, og læg det i en skål. Riv citron- og limeskal, og vend den sammen med rosmarinen.
Tilsæt Maldon flagesalt. Pil og hak hvidløgsfeddene meget fint, og rør dem i blandingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
28. maj 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar