Roulade med citroncreme

12. april 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Let og luftig roulade med syrlig citroncreme og et lille drys kokos.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk ricotta og mascarpone luftigt og cremet med en elpisker i en skål. Tilsæt fintrevet citronskal og citronsaft fra en ½ citron, og pisk igen. Smag til med flormelis.
Tænd ovnen på 225°. Pisk æg og sukker let og luftigt med en elpisker i en skål. Sigt mel og bagepulver i dejen, og vend den i æggemassen med let hånd.
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir, ca. 30 x 40 cm, og bag rouladen i ovnen i ca. 8 minutter, til den er gylden og gennembagt.
Vend kagen ud på bagepapir drysset med kokosmel, og læg et viskestykke over i 1-2 minutter. Træk papiret af, fordel citroncremen på rouladen, og rul den straks sammen. Lad den trække lidt inden servering.
Skær rouladen i pæne skiver, og pynt evt. med citronmelisse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar