Roulade med citroncreme
12. april 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Let og luftig roulade med syrlig citroncreme og et lille drys kokos.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk ricotta og mascarpone luftigt og cremet med en elpisker i en skål. Tilsæt fintrevet citronskal og citronsaft fra en ½ citron, og pisk igen. Smag til med flormelis.
Tænd ovnen på 225°. Pisk æg og sukker let og luftigt med en elpisker i en skål. Sigt mel og bagepulver i dejen, og vend den i æggemassen med let hånd.
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir, ca. 30 x 40 cm, og bag rouladen i ovnen i ca. 8 minutter, til den er gylden og gennembagt.
Vend kagen ud på bagepapir drysset med kokosmel, og læg et viskestykke over i 1-2 minutter. Træk papiret af, fordel citroncremen på rouladen, og rul den straks sammen. Lad den trække lidt inden servering.
Skær rouladen i pæne skiver, og pynt evt. med citronmelisse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk