Røsti med bønner, cherrytomater og oliven

23. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

De sprøde kartoffelrøsti kan også blandes med f.eks. pastinakker og rødbeder, eller hvad du nu har liggende i grøntsagsskuffen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder, og riv dem groft. Pil rødløget, og hak det fint. Pluk timian fint.
Bland kartoffel, gulerod og løg sammen i en skål. Tilsæt timian, æg, mel, salt og peber, og bland godt.
Steg store skefulde af kartoffelmassen i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til røstierne er gyldne og sprøde.
Nip bønnerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Pil hvidløgene, og hak dem fint.
Afdryp bønnerne, og vend dem sammen med hvidløg, olie, eddike, salt og peber i en skål.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Servér røstierne med bønner, tomater, oliven og en skefuld hytteost. Servér evt. brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar