Rosmarinspyd med halloumi og nektarin

26. oktober 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Spyddene her med halloumi og nektarin kombinerer på bedste vis salt og sødt. De er perfekte som tilbehør til kylling, fisk eller andet kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl nektarinerne, og skær dem i tynde både. Skær halloumiosten i ca. 8 lige store stykker.
Skyl rosmarinkvistene, og pil bladene af, så det kun er toppen, der er tilbage.
Sæt skiftevis nektarin og halloumiost på rosmarinkvistene, og grill dem ved høj varme på havegrillen eller en (grill)pande i ca. 1 minut på hver side.
Dryp rosmarinspyddene med lidt honning, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar