Rosmarinspyd med halloumi og nektarin
26. oktober 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Spyddene her med halloumi og nektarin kombinerer på bedste vis salt og sødt. De er perfekte som tilbehør til kylling, fisk eller andet kød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl nektarinerne, og skær dem i tynde både. Skær halloumiosten i ca. 8 lige store stykker.
Skyl rosmarinkvistene, og pil bladene af, så det kun er toppen, der er tilbage.
Sæt skiftevis nektarin og halloumiost på rosmarinkvistene, og grill dem ved høj varme på havegrillen eller en (grill)pande i ca. 1 minut på hver side.
Dryp rosmarinspyddene med lidt honning, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk